Життя одне про це не забувай,
Минуле не повернеться вже завтра.
Про кожну мить в житті своїм подбай,
Щоб в серці доброти палала ватра.
Ти людям у біді допомагай,
Бо добрі вчинки здатні повертатись.
І незрадливо, щиро лиш кохай,
Так, важко, але треба постаратись.
Лишити після себе добрий "слід"
Всім своїм нащадкам на майбутнє,
Щоби через сотні тисяч літ
Твоє життя лишилось незабутнє.
Viko Prontaliy