Білого гриба запах сниться — тулиш до листягуби припухлі свої — націловані… Прокидайся!
Небо, всмоктане стромом взору, стискає птицю.
Не відпускає.
Запах один — білого гриба! — сниться — під листямпереховай, хвоєю вкрий і —
Може, небо, стиснуте звором, видихне птицю.
Може, ще вчасно,