В тихім світлі нічних
Пахло море вечірнім
Вітер хвилі на руки
І виносив на берег синій.
Ми стояли в кормі човна
Серце в серце і руки в руки.
Ми клялися в душі до
Буть такими на всі розлуки.
Ти стояв у промінні, як спис,
Чорношкірий, тугий, губатий
За сто зір від моєї
В свою Африку ти
В тихім світлі нічних
Пахло травами небо в морі.
Вітер хвилі на руки
І трусив з них на берег зорі.1957