Битий шлях.
Життя.
Тюпали верхів’я…тюпали, потюпали— далі.
Похнюпливі коні поштові,пісок і батіг в
Чи то — передок, чи то — човен,а хвилі-задума крізь сон.
Кажуть, була революція…— Не знаю — я
Куди це мої коні пнутьсянапередодні весни?
Куди це?
Коні!
Куди
В вербах станційні
За далиною
Думи мої неясні.
Ну-бо, мої любенькі!
Знову звертайте на тракт —знову послухаю дзенькітпід дрижулою цебра.
Коні, поштові коні!
Знаєте й ви про мету —пісню про верстви і гонинам телефони
Битий шлях.
Життя.
Тюпали верхів’я…тюпали, потюпали— далі….