Юлії Б. присвячується…
Очі твої карі —
Зірок ясних вогонь.
Уста твої рум’яні —
Для мене — то полон.
О, брівоньки густії,
Чорніше вас нема.
А довгі твої вії —
Краса то неземна.
І миле твоє личко —
Таких ще світ не знав.
Ти ягідка-суничка,
Що манить серед трав.
19.02.08
© Тарасенко Віктор