Юлії Б. присвячується…
Я хочу бути із тобою —
Любить, кохать… А ти зі мною.
Невже це гріх — бажать кохання?
О, Господи! Одні страждання!
Ти поряд — в мене все тремтить,
Й обняти мрію хоч на мить
Та цілувать аж до світання.
Як розривають ці бажання!
Я ж бачу, що ти хочеш ласки.
І тіло твоє ніби з казки.
Та давиш ти в собі бажання.
Чому пригнічуєш кохання?
Так не соромся й обніми-но,
Цілуй мене ти без упину.
Віддайся почуттям кохання!
Навіщо стримувать бажання?
Не можу я тебе забути,
То дай же шанс з тобою бути!
І буде в нас палке кохання,
Взаємні й пристрасні бажання…16.03.08
© Тарасенко Віктор