Юлії Б. присвячується…
Чом “Я кохаю”
Тебе сердить до краю?
Кохана, я щиро.
І ставлюсь дбайливо.
При зустрічі нашій
Вдаєш, що радієш.
Як губки ховаєш —
Зникають надії.
Сама не обнімеш,
І мені не даєш.
Цілувать — не цілуєш.
То значить, байдужий?
Чому ж така доля
До нас не права:
Як ти Її любиш —
Тебе для Неї нема?
05.04.09
© Тарасенко Віктор