Людмилі Б. присвячується…
Я знаю — кохаєш,
Бо відчуваю тебе.
Я вірю — чекаєш,
Все ж не забудеш мене!
Та твоя доброта
Чомусь жаліє мене.
І крижане серце,
Нажаль, погубить тебе.
Але знаєш, кохана,
Просто любов не мине!
Й не забудеш ніколи
Моє “Кохаю тебе!”
03.12.10
© Тарасенко Віктор