Як гарно що вона у тебе є
Як що ти маєшь мрiю вона щє кращє
коли там є надiя.
Як гарно що буває дивом коли десь там…
Є сяїво.
Зiрки твоїх божань и зараз є кохання.
Блакитне небо, очi i посмiшка бiла
Чєрвона сукня ночi i волосся вогня
Як гарно коли квiти даруют,
Коли чiкаєшь, годуєшь хвилины,
А для тебе вони як години
Коли тримаєшь питання, а навкого тече бажання
Коли благаєшь зупинитись i дiйсно неможеш спинитись
Можливо це почуття приходить назавжди
Хочу сказать, люби !
Як гарно що вона у тебе є
Як що ти маєшь мрiю вона щє кращє
коли там є надiя.