1.
З перерізаним
І захололим осміхом
І куди рушити не знав.
Всі оганьблені й
Всі зневірені
Друзі мої.2.
Хто?
Я жду.
Приходь сильний.
Кохана
Не треба щирості.
Я роздавлений.3.
Вона потрібна й
Моя розгубленість.
Ліхтар
Од світла.4.
Світ не
Що немає на
Жившого.
Воскреси!5.
Метелик душі роздертої
Прости.6.
Злови мій
Незнана — рідна моя.
Ти бачиш вперше.
Придави останній клавіш.7.
Хто ще боїться себе?
Убий мене тільно.
Бо мене веде шлях.
Я — “призначений”.8.
Я заплющений.
Ім’я моє — тоскність.***