Після року нудьги я беруся знову за
У 24 роки знов за старого
Ах чи ж скоро я покінчу з цим
Ах чи ж почну я знов цього старого
Щоб знов на ньому й зупинитись.
Ми долі мусимо
А чому ж друзі мої вже давно розпрощалисьз Крейцером?
Уже давно переграли Алярай концерти Роде Фіорільо і
Хутко вони скінчать консерваторіюі будуть
А я беруся за Крейцерая починаю знову старого Крейцера.28.
V. 1916.
Владивосток