Я з Вами розстанусь і буду десь в Чікагочи
І там капризна доля може зв’ести нас.
Я буду вагоноводом на трамваї,улиці будуть димні і хмурні
І раптом я зобачу між пасажирів Вас.
Ви скинете очима, і я спостережу, якздригнуться кутики Ваших губ.
Ви пригадаєте Владивосток і зробите рух щосьвимовить,ніби в вагоні для нас немає нікого.
Я змагаюсь, щоб не заплющити очі… Алеу нас не виникне розмови про колисьомріяний шлюб,
Бо вагоноводові розмовляти забороняєтьсястрого.11.
XI. 1916.
Владивосток