На клаптику паперурука напише словокоротке:прощай.
Хоч тьмяні очі знову, зновуобіцяють солодкийодчай.
На клаптику паперурука напише тремтячи,що тісно двом серцямна світіширокому.
На клаптику паперурука напише словокоротке:прощай.
Хоч тьмяні очі знову, зновуобіцяють солодкийодчай.
На клаптику паперурука напише тремтячи,що тісно двом серцямна світіширокому.