Сплигнула ніч з шумких дерев,втікаючи понад дахами.
Замаяв голуб і дерекрильми хмарин іржаві плями.
Мов дзенькіт товчених склянок,ясна музика підпливає.
Світанку куриться вино,і небо в синяві безкрає.
Аж юне серце затремтить,незаспокоєне й несите.
Устами спраглими в цю митьвсю хмільність світу хочу спити.