Where are you, my love?
I miss you so much...
You can always be sure:
I wait, i’ll wait for you!
I worry just a bit,
When you are not with me,
Each minute lasts like a day...
I miss you, anyway.
Où es tu, mon chou?
Tu me manques beaucoup...
Tu peux être sûr:
Je t’attends toujours!
Je m’inquiète un peu car
Je ne peux pas te voir.
L’minute est comme un jour,
Quand je te manques beaucoup.