Я так любила саунтреки до фільмiв.
В яких чутно було, твiй спiв.
Там вистачало слiв.
Не було поглядiв нiмих.
Ти там давно вже, все встиг.
Так ти був с тих,
Вiдвертих.
Але не святих.
Ти спiвав, а вони твiй останнiй, подих.
Знiмали.
На камеру.
А потiм, тебе не стало.
Тебе покинули сталлкери.
И не домалювали свое кохання, маркерами.
Замовк той маленкий свiт.
Що ты звiв.
Тут нiхто не перемiг.
Залишились саудтреки до фiльмiв.
В яких, режесер не ти.
Та я вже до цього, звикла.
є, багото схожих.
Там де живуть, грiхи.
Серед не святих.