ей хочацца ў мора акунуцца
чым глыбей у акеан заплыць.
ей так хочацца ў вырай разам з птушкамі,
у нябёсы падняцца, нібы чайка ўзляцець.
думкі ў распалох разбягуцца,
сэрца гарачай крывёю апячэ…
затрымала каханне душу,
зачапілі пачуцці яе.
сціскае кулак дзявочая мужнасць,
яна нібы чаромухай цвіце.
и кожны тыдзень уяўляе сябе птушкай,
як быццам бы зараз паспрабуе ўзляцець…
#стихи #катерина #чувства #эмоции #любовь #катеринастихи #екатеринаголуб #стандушы