В пивничці на лото сиділи п’яні гномики.
Вони кричали: — Хтопоруйнував нам домики?
Вони горлали: — Мивсіх наб’ємо, налупимо!
Хтось усміхався: — Хми,—і розглядав крізь лупу їх.
Вони гукали: — Бой!
Іще вина, три порції.
Зітхнула мишка: — Ой,велика річ пропорції