Тонкiя бярозкi,
Поле, сiнь лясоў,
Ручайкоў журчанне,
Песнi салаўёў,
Пералiў вясёлкi,
Рэха перазвон,
Пад акном — рабiна,
А за хатай — клён,
Бэзу пах духмяны,
Яблыневы снег,
I матулi — песня,
I каханай — смех.
I валошкi ў жыце,
I за вёскай гай,
Песня, што iльецца
Ў полi з краю ў край...
Месячка на хмарцы
Угары вiсiць.
Муражок на лузе...
Можна i спачыць.
6.03.77.