Гаї шумлять —я слухаю.
Хмарки біжать —милуюся.
Милуюся-дивуюся,чого душі моїйтак весело.
Гей, дзвін гуде —іздалеку.
Думки пряде —над нивами.
Над нивами-приливами,купаючи мене,мов ластівку.
Я йду, іду —зворушений.
Когось все жду —співаючи.
Співаючи-кохаючипід тихий шепіт травголублячий.
Щось мріє гай —над річкою.
Ген неба край —як золото.
Мов золото-поколото,горить-тремтить ріка,як музика.1913