На майдані коло церквиреволюція іде.— Хай чабан! — усі гукнули,—за отамана буде.
Прощавайте, ждіте волі,—гей, на коні, всі у путь!
Закипіло, зашуміло —тільки прапори
На майдані коло церквипосмутились матері:та світи ж ти їм дорогу,ясен місяць угорі!
На майдані пил спадає,
Замовкає
Вечір.
Ніч.1919