Чим більше я читаю цікаві для себе книжки, тим сильніш хочу розвивати свої здібності для написання своїх думок.
*а можливо і свою книжку надрукую, було б бажання та спрага до нього.*
Отже, знайомтеся - Тарас та Родіон Федорові.
Брати - автори одного псевдоніму на двох.
М А Н Ж О С.
Назва книжки "Пророцтво Пушьямітри".
Я клюнула саме на це!
Обкладинка самої книги дуже здивувала мене, в тому що я завжди прискіпливо звертаю увагу саме на оформлення, а потім на стиль написання.
Буває й таке, що обкладинка ну зовсім ніяка, але стиль мені цікавий, тому й читаю.
Але якщо обкладинка суперова, а думки хрінові....то бувайте здорові.
У випадку із братами Манжос, це якраз перший варіант :) ось так.
Про що сюжет?
Тут справжній вінегрет.
І детектив, і містика, і фантастика, і кохання на все життя.
Смак-смак.
Сама ідея цього сюжету у розслідуванні людських ресурсів до природного середовища.
Природа кидає виклик Людині.
Людина використовує Природу задля своєї вигоди.
Та все ж таки в кінці програє саме Людина.
Тут не в тому що Добро перемагає Зло, а як саме ми маніпулюємо одне одним, тим самим ідучи до Апокаліпсису де й і руйнуємо у собі любов до Природи.
Зиск нам від цього?
Ось справді.
Вода це Життя.
Повітря це Життя.
Вогонь це Життя.
Земля це Життя.
Але не Сміття.
У Природі все чисто.
За виключенням нас людей.
Бруд йде від нас самих.
І досить, у великому масштабі.
Та достатньо зупинитися на деякий час, подивитися у власний світ, озирнутися навколо себе та знайти правильне рішення у Всесвіті, що потребує допомоги у процвітанні дружби між Людиною та Природою, припинивши всі зусилля саме на її занепад.
Це перша книга братів Манжос.
І вона була варта того, що мій час був витрачений недаремно.
Пізнайте власне спочатку себе, вірно розподіливши орієнтири та зиски з цього.
Бажаю розквіту усім!
Чекаю нові сюжети у братів Манжос.
Good luck.