На вулиці підніс угору вітерна привітання дня пилюки бовдур,немовби капелюх із голови.
В очах танок шалений чорних літер.
Гляджу на гір далеких темну говдута на пісок подвір’я половий.
Зі школи ідучи поворітьма,несу листок на пошту до рідні.
Дорога завтра вибігне прямаі вітер в шприхах загуде пісні.
Думок у голові кружляє сто.
Небавом сяду одинцем в гаю,а нині разом вкидаю з листомв поштову скриньку молодість мою.