Везе в місто мужик
Якось проти
Та й годує в
Малі
Але їде пан
До костьолу, знати,
Та вже в них натура, мабуть,
Щоб
Іде звольна та й
Со wieziesz ,
Мужик пану
А що ж?
Дрова, пане…»«??esz, ga?ganie!
Wieziesz
То ж пан самі знають,
Що се сіно, а не дрова,
Нащо ж пан
Закусив пан тлусті губи:«Z jakej wsi?» —
Мужик підняв
Та й
Всі не всі, вельможний пане,
Старі
Молоді лиш половив я,
Бо ще не літали!..»«Kto najstarszy u was we
Баба Терпелиха:
Пережила стара
Всіх дідів до лиха!..»«Ga?gan jeste?!
Kto was
А хто ж?
Бугай, пане!
То так і б’є напропале,
Кого лиш
Хтів пан чогось допитати,
Та й не
Со z ga?ganem!
Ruszaj
І вперед
Привіз в місто мужик
Продав його зрання,
Купив собі добру
Драглів на снідання!..
І сидить собі на возі,
Драглі
Аж той самий пан
Та й його питає:«Сzy nie s?ycha? do
Owsa tu,
Мужик встав, кругом
Ні, не чути,
І сів знову на драбині,
Драглі уплітає…«Czy ty, ch?opie, nie
Пан його
Де вам, пане, я вчорашній?
Гляньте на всі боки:
То мені вже оце
Тридцять і два роки!»