Раз на мові ксьондз
Не впивайтесь, люди!
На тім світі вам
Замість вина
Ото якийсь і
Смоли скуштувати,
Каже собі два
За денежку дати.
Випив один — не біда,
Другий
Посмакував неборак,
Далі
Та гірка вона, гірка!
А все ж не тужити:
Як втягнеться чоловік,
То й то буде пити!»