Пан-отцяобернулина войовничого
Спочатку він опирався:як це пройтидо самого краю свого тілааби увійти в антисебе?
Все одно, що
Та з часом таки
Замість звичайного хрестатепер він носив хрестіх впаяними по краяхгривеникаминайостаннішої чеканкиперевихованийчувся щасливимвін легко миривсяз єдиним клопотом:найостаннішебуло нескінченним.25.2.71.