1Голова його заполонена спогадами.(Вiчне перемелювання однiєї iстини:гримаси пiдлостi,пiдлiсть пiдлостi,пiдлiсть пiдлостi пiдлостi).
Хтиво показує старечим ротом :те, що було 1968 року нової еривiддзеркалює,нiби в мертвiй водi,подiї 1968 року перед Христом.
Рухається, зазираючи в брезклу воду.
Пiдiйшов побачив збагнувзбагнув пiдiйшов побачив.
Все вже збагнуте,пiдiйшов побачив,нi греця не збагнуть.
Але — стверджуватися :утверджування покiйника,реанiмацiя на рiвнi народження,демократiя цвинтаря.
Очей — не треба.
Нiг — не треба.
Рук — не треба.
Зусилля — зайвi.
Зайва голована рудиментарних плечах.
Цар природи, вiнець її,бiльшає, отже, малiє.2Проминання — цiлюще.
Одужання — самовтратою.
Дозрiвання — знищенням,
Вивершення — божевiллям.
Композицiя багатьох голов,поставлених одна на одну(перша спить,друга спить,третя — спить,четверта, п’ята —до нескiнченностi!
Верхня пантрує сон.3Кинеш камiнь —розходяться рiвнi кола.
Ловиш кола —тодi вони знов збiгаються,утворюють подобустисненої пружини.
Виймаєш камiнь —чорнiє дiрка сама.