Я завтра з нею знову
Завтра
Не багну більше ні думок ні
З нею коханкою з нею
Завтра
Учора було якесь дивне
Дивне
Знов не скінчив знову є щось не
Мов не
Але ж кохаю я —
Чому б ходив замисленийі смутно затривожений?
Останні дні знесилений я
Певний
Семенко скаржиться на ніч і
Семенко стоскнений Семенко
Її душа в очах і в рухах слівспів вдумливо
З повітрям п’ю її — її знайти не міг
Я з нею завтра побачуся завтра
Знову
Не хочу інших слів думок чекань
З нею коханкою з нею
Завтра побачуся.8.
IX. 1916.
Владивосток