Назустріч багряному сонцю що встає вдимотумані з-за похмурої
Я шлю свій рожевий привіт.
І сонцю і димній бухті й цьому пароплавовіщойно з Америки
Також моє поважання.
А в суботу я піду в мережчату залу
Золотого
Де концерт бемольний має дати скрипачкав ажурній сукні.
Звичайно ми з нею чужі й далекі й наврядщоб я наважився сказати їй моїх
Але ж мушу я кинути їй комплімента,привітавши шовкові оаз-волоски під їїеластичною пахвою.
Я дивлюсь у вікно на жовнірів і на те якрозвантажують
IK
EN
І також на маневруючий на пристані потягз кількома брудними червоними повізками.
Занімів Морзе латунний інвалід ніч пройшлабільш немає
Ранкові моє вранішнє привітання.28.
I. 1916.
Владивосток