Хочу напитись з тобою,
сильно, шалено, без глузду!
Йти солодкою рікою,
більше не буде пусто.
Поруч сидіти вночі,
ввечері, днем - неважливо!
Де ж загубились ключі,
що я ними двері відкрила?
Пити. І щиро бовтати.
Дружба, ненависть, кохання...
Міцний напій той ковтати,
чути твоє зітхання.;
Слухати спільні проблеми,
рішення дивні приймати.
Мозок мій уже в небі.
Пити. І просто кохати.;
Думати не про тверезість,
слово чи вчинки,чи мрії,
одне на одного спершись.
А решта - вже неважливо...;