Ми розійшлись не дивлячись у вічі.
Ти розлюбив, хоч не кохав ніколи.
Стосунки зникли навіть не з'явившись,
сказали все не крикнувши ні слова.
Пожежа згасла, хоч і нe зайнялась,
сміються люди тонучи в сльозах.
Любов не врятувала - намагалась
я. Оживаю стираючись в вітрах.
Я посміхаюсь плачучи ночами,
сумна сміюся, щоб ніхто не знав.
А чи колись траплялося із вами,
Щоб той, кого втрачаєш - вмить вбивав?..