У ванні короп золотистийплюскоче, наче з піни панна,і в куряві рожевих іскоркружляє веретеном ванна.
Мідниця ранку повна піниіз мила сонця.
Миють хмари.
На сім ключів замкнулись сіни,де ти в блакитному пожарі.
У ванні короп плеще з дива,побачивши тебе — сон ясний.
Але чому ти нещаслива,чому очей фіалки гаснуть?