Сипле, сипле, сипле сніг.
З неба сірої
Міріадами
Ті метелики холодні.
Одностайні, мов жура,
Зимні, мов лихая доля,
Присипають все життя,
Всю красу лугів і поля.
Білий килим забуття,
Одубіння,
Все покрив, стискає
До найглибшого коріння.
Сипле, сипле, сипле сніг,
Килим важче
Молодий огонь в
Меркне, слабне, погасає.