Я йду в країну мрій,
Де жив перед віками,
Де перший крок
Несмілими ночамидо щастя вів.
А в тій країні
Несправними
Віночок
Сплітав перед вікамиз веселих снів.
А в тій країні
Нема ні сліз, ні горя,
Ні болю, ні нещастя,ні того зла.
Бо в ту країну
З життя – страшного
Фантазія
Ще сліз не занесла.
З
И
А
І”