Неначе в книгах праарійськихпідкова, човен і стріла.
В діброві сяє срібне військо,шумлять санскритськії слова.
Русяві й стрункочолі йдуть племена,і їхні друзі — кінь та корабель.
Горять на небі ясних зір знамена,мов перехрест окрилених шабель.22 грудня 1934