коли ты дивишся в мої очі - то бачиш в них свою смерть
як прокидаешся серед ночі і чуєш що хтось тут є
то я тобі відправляю меседж, такий легіон чортів
то я стріляю, стріляю наскрізь, дивись
а що ти хотів?
ніхто не врятує, ніхто не прийде, дивись тепер замість снів
то я відправляю тобі вітер - кривавий подих землі
то я відправляю тебе в темний безвихідний клятий ліс
де кожен дивиться тільки на тебе, а смерть настигає скрізь.
за кожного, кого ти вбив, за кожен зруйнований дім і сон
за той чорний дим замість мирного неба, за крик розведений склом
чуєш як гарячо десь всередині, ніби хтось ріже і гне
то я відправляю тобі метеликів, палаючих вічним вогнем.