Акро-стих
Л исти безпафосні злітають у шухляду
І знані, й – ні, без особливого відбору,
Н аписані для кожного, з любого ряду,
А ле такі, що в нас любому дадуть фору.
К оли горить душа і шаленіє серце,
О сяяне, у світ посил всім надсилає, й
С ильним стилем, надміру мужнім - найвищий герц,
Т акий, що не одному враз мізки зриває!
Е моцій понад край! Політиканів - клони,
Н е гребують нічим, лише - злорадний стогін,
К оли безликих порожніють ешелони.
О дне незмінне, ось вона - принцеса воїн!