З СВЯТОМ, ЛЮБІ!
Other author posts
ПОЕЗІЯ
П реамбула мови любові й бажання, О двічна поборниця волі й єднання, Е нергія слова проста і незвична, З витяжна й магічна, висока й лірична, І кожному буде вона до вподоби, Я кщо всі поети дійдуть в цьому згоди! ID: 323908 Рубрика: a hrf="http...…
ПРИНЦЕСА ВОЇНІВ
Акро-стих Л исти безпафосні злітають у шухляду І знані, й – ні, без особливого відбору, Н аписані для кожного, з любого ряду,…
БАГАТЬОМ (А.Ахматова)
БАГАТЬОМ (А.Ахматова) Я - голос ваш, і подиху я вашого пломіння, Обличчя ваше - як у дзеркалі, я в ньому, Крил не потрібних те даремне тріпотіння, Та все одно, бо з вами я - до скону. Так ось чому ви любите так жадно Мене і грішну, і безпомічну. Й...…
ЛЮБЛЮ
-Люблю... Спиваю шепот нежный с губ... -Моя... И слышен сердца четче звук... О, всласть...…
Comments
You need to be signed in to write comments