Нас не ждут-Мы этого хотели
И цель свою достигли.
ПО--ЗО--ВУТ.;
Не вдалось ще нikoму, власну долю обдурить.;
Той бунт-То э справжнэ діло, що треба вже робить!!!;
Я понял, всё понял, всё понял,
Как это возможно было решить.
Не открывайте не будьте скромны ,;
Сколько для жизни хватит копить?;
Вопросы несутся, скромные лица ,;
Но всем не захочется душу терять.!!!;
Де ж ти э.!!!?;
Сухо там, чи темно,що можна розгледіть?;
Хто ти э.!!!?;
Для всіх не цікаво - життя лише мить..;
Для чого.!!!?;
Змагатись зі світомл юдським,;
Що Весь.спить.;
Та за що!!!?;
Мрія, картинки- поколіннямовчить:-;
""....ТУПОЙ СУКА РОБОТ,КОТОРЫЙ ПИШЕТ СТИХИ..."";
Я больше всего ненавижу бояться, закрытого разума на перипети.;
Ведь каждый начал нем разбираться, попробуй до атомов все разгляди.;
По правде не важно, в чем растворяться, какими все станут в потоках."лжи" .;
Радиоволнами распростронятся , заразы умов, ужасные сны!!!!
Способ устройства, испытаны свойства, первая партия - горит ""красный флаг":-;
"НАС РОЗ'ЄДНАЛИ.?-!!!ЗВ'ЯЗОК ПОВТРАЧАЛИ!!!";
Бо винний, шукає не лише каяття ,
Не може покинути реальне життя.;
Поширений світом таємний собор
Збудоване місто, життя повна лажа.
Місць на всіх мешканців невистача.;
В землю зариють, або просто потоне
Не вірте всьому,що там говорять.;;
Бо той телевізор, багато спроможний,;
Встигай тільки пультом канали мінять.;
Дружба, кохання, повага, довіра.
Подивишся, ніби сама доброта.;;
Розум ще маєшь.? Свободу згадаэшь;;
Від важкого стану, блокування уяви.;;
Куди не поглянеш, всього вистачає.;
Марно хвилини не витрачаэ;
" Будівельник природа", місто зламає;- швидше за час.;
Покиньте прибори, що нас поглинають!;
З протилежного світу нема вороття !;
Бо привид, не має уяви бутя.
Мурашники виросли, до самого неба,;
До рівня пітьми,там відсутнє життя.
Мурашники тюрми- придбай своє стройло
Щоб бути окремо, під час каяття.;;
За міцними стінами ,ніхто не побачить..
Як твоє тіло покине життя.;
Самотнє віконце, із видом на інші,;
Такі самі вікна, з чужими дітьми.;;
Там теж колись будуть, щасливими плакать,
Лякаючись думок, тої вічної тьми.
Осмислення цього, на стінах запишуть;;
Залишать потомкам, альбомні листи.
«БАЙДУЖІСТЬ» КАК ПАМ'ЯТЬ НЕЛЬЗЯ ПОКИДАТЬ";
Там будут с кассетами,записки храниться.;;
С датой события, всех имена,
По отчествам ясно - большая семья.;
Близких всех подписи, за фамилией смыты.
Семейные фото,затерты края,
На каждом улыбки, добрые лица,;
""желаю удачи" буквами крупными из букваря...;
Чтобы всех помнили, не забывали,;
любовь сохранили, дорогих не теряли.
Здоровья и счастья, больше всего сочитая.;;
Долгого плаванья в океане Земля.;
март 2018.