My future husband is my future jazzband.
Happy end.
Oh, but, yes..
and yet
Of course one mаn
will be also my husband.
Just one person comes one day,
Who's very super much hyper brave.
Oh, so brave..
Only my man!
Only super brave..
Yeah.. 🤭
👰♀️🎙️🎶🎸🫶🤷♀️