Розтягни ніч, ніби лакрицю,
Ирій від мене не ховай,
Місто, над яким летимо, насниться,
МИлістю проливаючи водограй.
Зачаруй непростою водою,
Ризиком серце розтинай,
ТИждень вже плетемо з тобою
Містики й снів осяйний сераль.
У небес є своя літораль.
NB! Сераль - турецькою - палац
Літораль - прибережна зона, здебільшого тут живуть планктон та нектон