Ой не треба твого серця,
Не треба кохання,
Бо твій голос - чисте скерцо,
Чисте загравання.
Як голодний був, самотній,
Коло мене вився,
А як мушлю ту второпав -
Геть озолотився.
Ой не дам своєї хати,
Ой не дам городу,
Довго будеш пам'ятати
Втрачену нагоду.
© Maryna Tchianova
Written long after Halloween