— Живете ви з чоловіком ось уже десятий рік.
То чого ж вам розлучатись?— Бо дурний мій чоловік.— А тоді, коли йшли заміж, знали ви про це тоді?— Ні, не знала, — каже жінка й посміхається судді.
Чоловік схопився з місця, усього його трясе:— Та не слухайте, будь ласка.
Хай не бреше.
Знала все!