Дія 1Дія 2Дія 3
1 min read
СлушатьСніг у Флоренції драматична поема
0
0
217
Give Award
Ліна Костенко
Ли́на Васи́льевна Косте́нко (укр. Лі́на Васи́лівна Косте́нко; род. 1930) — советская и украинская писательница-шестидесятница, поэтесса. Автор с…
Other author posts
Не знав не знав звіздар гостробородий
Не знав, не знав звіздар гостробородий, Що в антисвіті є антизірки, Що у народах є антинароди, Що у століттях є антивіки…
Спинюся я і довго буду слухать
Спинюся яі довго буду слухать,як бродить серпень по землі моїй Ще над Дніпром клубочиться задуха,і пахне степом сизий деревій Та верби похилилися додолу,червоні ружі зблідли на виду,бо вже погналось перекотиполеза літом – по гарячому слі...…
І засміялась провесінь — Пора!
І засміялась провесінь: — Пора —за Чорним Шляхом, за Великим Лугом —дивлюсь: мій прадід, і пра-пра, пра-пра —усі ідуть за часом, як за плугом За ланом лан, за ланом лан і лан,за Чорним Шляхом, за Великим Лугом,вони уже в тумані — як тума...…
Що ж авторучка – це не шабля із піхов
Що ж, авторучка — це не шабля із піхов Ворожа кров не бризне з-під пера І лиє дощ І гетьман не приїхав…
Comments
You need to be signed in to write comments