У силі своїй — всепотужний.
Краса його — криці краса.
В десниці спис
І смерть на вістрі спися.
Вже давнім затяте змагання,
Та досі комонь
Храпке гадюче харчання,
І кров, і хряскіт
Німіють.
В майбутньому
Борня незрівнянно тяжка,
І лита з криці
Списа міцніше стиска.
Прага, 1934