Сокіл літа високо,
Сонцю і
Остре соколе
Дивиться просто в вічі.
Кігті — кігтити хмару,
Дзьоб — щоб її клювати,
Крил замашних удари
Рвати її на шмати.
В кожную мить
Кинуть кубло колюче,
Зринуть, як стріл раптовий,
Що неминуче влуче.
Сокіл літа високо.
Сонцю і
Остре соколе
Дивиться просто в вічі.
Прага, 1936