Схилились два самітні клени,читаючи весни буквар,і знов молюсь землі зеленійзелений сам, немов трава.
Оброслий мохом лис ученийпоетику для кленів склав.
Співає день, співають клени,лопоче сонячна стріла.
Схилились два самітні клени,читаючи весни буквар,і знов молюсь землі зеленійзелений сам, немов трава.
Оброслий мохом лис ученийпоетику для кленів склав.
Співає день, співають клени,лопоче сонячна стріла.