Багнесь у безмежності
Від очей женственних перестрінути.
Містично-несподівані
Не хотілось би випадковостями змірювати.
Ефірним дротом до глибин
Я всесвітньо споріднений зі сміливостями.
Невже — я схилюся?
Непевно
Страшними думками-скостенілостями?***