Дивлюсь на бухту я де хінські човнвітриларухаються крізь туман м’якоі в оксамиті спокійного безхвилляокреслюється світ.2.
VI. 1915.
Владивосток
Дивлюсь на бухту я де хінські човнвітриларухаються крізь туман м’якоі в оксамиті спокійного безхвилляокреслюється світ.2.
VI. 1915.
Владивосток