Я за тобою
Усе своє життя біжу;
Я впізнаю у кожній
Тебе – і рідну, і чужу.
Я за тобою
Лечу, як п’яний соловій;
Я впізнаю в очах
І в оці відьми поклик твій.
Не зупиняйся.
Будь, як мрія,
Як видиво в миттєвім сні.
Чи ти – свята, чи ти – повія
Не дай дізнатися мені.***